De gloednieuwe LIV REV PRO Helm

vendredi 12 juin 2020

Liv

Liv Cycling, het bedrijf dat zich toelegt op het krijgen van meer vrouwen op de fiets, heeft vandaag de nieuwe hoogwaardige Liv Rev Pro-helm geïntroduceerd, ontworpen voor weg-, gravel-, CX- en crosscountry-fietsers die op zoek zijn naar ultralichtgewicht met optimale ventilatie, veiligheid en comfort.

De Liv Rev Pro heeft een 360 ° MIPS (Multi-directional Impact Protection) fit-systeem en het is bewezen dat de windtunnel zorgt voor maximale ventilatie en luchtstroom. De helm wordt gedragen door Liv's topatleten, waaronder het CCC-Liv Team en verschillende Liv Racing-atleten.

"De nieuwe Liv Rev Pro-helm is de best presterende helm die we aanbieden en is niet alleen ontworpen voor ultieme bescherming, maar ook om het hoofd van een berijder koel te houden, zelfs op die hete zomerse beklimmingen uit het zadel", zegt Travis Chen, Global Rider Gear Product Manager. “Het gestroomlijnde ontwerp en het geoptimaliseerde aero-ventilatiesysteem, plus de hoogste veiligheid maken het de keuze voor prestatiegerichte rijders.

"De MIPS-laag met lage wrijving tussen het hoofd en de Liv Rev Pro-helm biedt extra bescherming met betrekking tot schokken onder een hoek en heeft een achteraanpassing in vijf standen met een paardenstaartvriendelijk ontwerp. Het CINCH Pro MIPS ™ -passysteem biedt eenvoudig en gemakkelijk omhelzend comfort en stabiliteit.

De helmriemen hebben een eenvoudige riemverdeler, een verstelsysteem en LiteForm ™ -banden voor meer comfort en prestaties. De helmvulling maakt gebruik van een gepatenteerde TransTextura PLUS ™ antimicrobiële, snel afvoerende padtechnologie die de groei van bacteriën bestrijdt door zweet van het hoofd van een berijder te trekken, waardoor de opbouw van geur wordt geremd.

De Liv Rev Pro bevat ook een alles-in-één malconstructie voor schokabsorberende kracht, ultimatedurability en crashbescherming en is afgestemd op lage en hoge snelheid impacts met geoptimaliseerde dichtheid EPS-schuim en een supersterke polycarbonaat schaal om de rijder te beschermen tegen multi -directionele effecten. De Liv Rev Pro is verkrijgbaar in kleine, middelgrote en grote maten.

Bekijk hier de helmen.

Partager

Produits référents

Sections d'actualités