Smart Assist

Livs Smart Assist Technology er optimeret til at tilbyde den bedst mulige køreoplevelse for hver rytter. Det bruges i vores SyncDrive Core-, SyncDrive Sport- og SyncDrive Pro-motorer. Smart Assist er toppen af smarte supportsystemer. Ved at bruge information fra flere sensorer bruges både rytterinput og terrænfeedback til at give fejlfri, automatisk supportjustering for den optimale mængde hjælp. Dette sikrer, at systemet giver rigelig strøm, når du har brug for det, og samtidig sparer strøm, når du ikke har brug for så meget. Dette resulterer i en ekstremt glat, kraftfuld og pålidelig køreoplevelse. Oversættelse af seks målinger om din kørsel, dette tilføjer den perfekte mængde kraft på det rigtige tidspunkt. Resultatet er en ekstremt flydende køreoplevelse, der føles som at køre på en standardcykel, men med så meget mere "wow-effekt".

MOMENTSENSOR

Momentføleren læser kontinuerligt din pedalindgang og tilføjer den ideelle støtte fra motoren i et problemfrit, perfekt tidsstyret effektforøgelse, der er proportional med din indsats.

HASTIGHEDSSENSOR

Hastighedssensoren påvirker hastigheden, som køreren kører.

CADENCE SENSOR

Måler pedalens kadence for præcis timing af strømintegration.

MOTORROTATIONSSENSOR

Tillader motoren at køre så glat og problemfrit som muligt.

FØLSESENSOR FOR SKRÅNING

Beregner, hvor stejle en bakke du kører, og er i stand til automatisk at justere effekt for at gøre klatring til en leg.

ACCELEROMETER SENSOR

Måler mængden af acceleration og deceleration, som cyklen oplever baseret på rytterindgangen.

Fordele

NATURLIG FØLELSE: Nyd accelerationen og kraftforøgelsen, da dette system replikerer en naturlig kørestil ved hjælp af de seks sensorer til at tilføje hjælp nøjagtigt, når det er nødvendigt.

EFFEKTIVITET : Smart Assist-teknologien maksimerer energieffektiviteten for både rytteren og batterisystemet.

INTELLIGENT SUPPORT : Kombinationen af Smart Assist Technology og det øjeblikkelige svar fra SyncDrive-motoren skaber en jævn og kraftfuld køreoplevelse