Registreer nu jouw Liv fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

MET THRIVE E + EX PRO BEN JE VERZEKERD VAN SNELHEID, ONGEACHT WAT JE FITNESS NIVEAU IS.

De Thrive E + EX is een e-bike met een plat stuur die speciaal is gebouwd voor vrouwen die op zoek zijn naar een woonwerkverkeer fiets met ingebouwde dragersystemen, zodat je al je benodigdheden mee kunt nemen. Geniet van het tempo met de SyncDrive Pro-motor die zorgt voor een natuurlijke maar krachtige E-bike ervaring. De motor is ook voorzien van Smart Assist-technologie die automatisch het ondersteuningsniveau aanpast op basis van jouw trapkracht. De Smart Assist-technologie, die op basis van zes metingen berekent hoe de perfecte hoeveelheid kracht op het juiste moment toegevoegd moet worden, voor een vloeiende rijkwaliteit. De EnergyPak Smart 500-batterij is zo slank dat je vrienden twee keer kijken om te weten dat het een E-bike is. Dit model wordt geleverd met voor- en achterlichten, een standaard en een bagagedrager, waarmee deze E-bike een echt totaalpakket voor de forens is.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Functioneel:

De perfecte stads-e-bike die specifiek ontworpen is als forenzenfiets of boodschappenkarretje met voor- en achterverlichting, een fietsstandaard, een drager, spatborden en direct afleesbare navigatie op het scherm van de RideControl EVO.

Krachtige motor:

Smart Assist Technology, de betrouwbare EnergyPak Smart 500 accu en maximaal 360% ondersteuning van de SyncDrive Pro motor bieden samen een krachtig en naadloos rijgevoel zodat jij optimaal kunt genieten van je dagelijkse ritten of op zoek kunt gaan naar avontuur.

Comfort:

Ontworpen met behulp van de Liv 3F-ontwerpfilosofie, inclusief een damesspecifieke framegeometrie en E-bikevriendelijke zadels en handvatten voor een comfortabel rijgevoel met een aantrekkelijk uiterlijk.

Delen

Highlights

2021 Thrive E+ EX Pro with interactive tooltips

Technologieën

ALUXX SL Aluminum Technology
EnergyPak
Hybrid Cycling Technology
RideControl EVO
Smart Assist
SyncDrive Pro