MEER DAN EEN MANIER OM VAN A NAAR B TE KOMEN. TEMPT E+ GEEFT JE DE VRIJHEID OM PLEZIER TE MAKEN.

De Tempt E+ is volledig uitgerust met 100 mm voorvering, hydraulische schijfremmen en meer dan genoeg power om je met een glimlach omhoog te laten rijden. XS- en S-frames zijn ontworpen met precies de juiste wielmaat voor balans en wendbaarheid, en worden geleverd met 27,5-inch wielen, terwijl M- en L-frames worden geleverd met 29-inch wielen. Met de op het stuur gemonteerde RideControl ONE kun je de ondersteuningsstanden aanpassen en voorziet je van de belangrijke gegevens, zoals batterijniveau en ondersteuningsniveau. Tempt E+ geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit vijf ondersteuningsniveaus, zodat je je snelheid kunt bepalen, hoe hard je wilt trappen en de actieradius van de batterij kunt verlengen. De Tempt E+ is speciaal gebouwd voor vrouwen in zowel framegeometrie als contactpunten, samen met een geïntegreerd batterij- en motorontwerp en zorgt voor een snelle, bekrachtigde rit.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Toegankelijk en betrouwbaar:

Het attractieve prijskaartje geeft je toegang tot nieuwe trails en avonturen dankzij de ultrabetrouwbare EnergyPak 500 Wh accu met een bereik van 200 km of een EnergyPak 400 Wh accu met een bereik van 160 km.

Geïntegreerd ontwerp:

Het betrouwbare en eenvoudig toegankelijke EnergyPak kan zijdelings uit het frame worden verwijderd en is prachtig geïntegreerd in het lichtgewicht en duurzame ALUXX-Grade aluminium frame dat met behulp van de Liv 3F-ontwerpfilosofie is ontworpen voor, en afgestemd op vrouwen.

Soepel rijden:

De SyncDrive Core motor levert 50 Nm trekkracht en biedt een natuurlijk en toch krachtig rijgevoel.

Delen

Highlights

Tempt E+ with interactive tooltips

Technologieën

ALUXX Aluminum Technology
EnergyPak
Hybrid Cycling Technology
RideControl ONE
Smart Assist
Syncdrive Core