De Langma Advanced SL Disc, die al favoriet is bij klimverslaafden en WorldTour-racers, is geheel opnieuw ontworpen en is nog lichter en stijver. Klaar voor de winst als het er op aan komt.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Vederlichte efficientië

Het hart van de Langma is een ultralichte Advanced SL-grade Composite frameset, die we hebben herontworpen met langer doorlopende stukken carbonvezel voor een stijvere fiets die 60 gram lichter is ten opzichte van de vorige generatie. Het resultaat is verbluffend: onmiddellijke versnelling als je op de pedalen duwt. Door de doorschijnende framecoating is de carbonconstructie met het blote oog te zien, waardoor de Langma er net zo snel uitziet als hij aanvoelt.

Intuïtief rijgedrag

We hebben de Langma-vork opnieuw ontworpen voor 50% meer laterale stijfheid, voor nauwkeurige handling en reactievermogen. Een extra oversized headset en een geheel nieuw Liv Contact SLR stuur geven een prestatieboost zonder in te boeten aan aerodynamica. Geïntegreerde, flat-mount schijfremmen zorgen voor vertrouwen in verschillende omstandigheden. De Langma is zelfs geschikt voor banden tot 32 mm voor extra grip in de bochten en op kasseien.

Aerodynamisch voordeel

Ellipsvormige buizen verminderen de luchtweerstand bij een groter aantal windhoeken, waardoor je kostbare seconden wint bij vlak terrein, afdalingen en tegenwind. Onze continue tests en verfijning hebben ook de ontwikkeling van de nieuwe full-carbon Variant SLR zadelpen geïnspireerd.

Delen

Highlights

Langma Advanced SL Disc with interactive tooltips

Technologieën

Advanced SL Composite Technology
Compact Road Design
Internal Seatpost Clamp
Hookless Rim Design
MegaDrive
OverDrive 2
PowerCore
RideSense Ready
Vector SLR Seatpost
Tubeless System