Of je nu de liefde voor de klim, de kick van de afdaling of de volgende PR doet, de Langma Advanced Disc is er klaar voor met zijn opnieuw ontworpen lichtgewicht aerodynamische frame. Maar dat is niet alles, andere vernieuwingen zijn het geheel nieuwe Giant SLR 36 Disc WheelSystem (bepaalde modellen ) met geïntegreerde schijfremmen en het damesspecifieke Liv-zadel en stuur voor een krachtige pasvorm en prestaties.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Snellere acceleratie

Het hart van de Langma Advanced Pro is een superlichte Advanced-grade Composite frameset, die een krachtige stijfheid-gewichtsverhouding levert voor explosieve acceleratie. Vernieuwde ellipsvormige buizen verminderen de windweerstand en verhogen de sprintefficiëntie.

Beter rijgedrag

Geïntegreerde, flat-mount schijfremmen geven het vertrouwen om snelheid te houden in bochten en door wisselende weersomstandigheden te navigeren. De Langma is ook geschikt voor banden tot 32 mm, zodat je je set-up kunt aanpassen aan de omstandigheden waarin je gaat rijden.

Betere compliance

De Variant carbon zadelpen filtert trillingen effectief weg. Dat resulteert in meer comfort waardoor je ook op ruwe wegen de snelheid kunt opvoeren.

Delen

Highlights

Langma Advanced Disc with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
Compact Road Design
Internal Seatpost Clamp
MegaDrive
OverDrive
PowerCore
Variant Seatpost
Tubeless System