De Intrigue E+ is de e-bike die nooit teleurstelt en klaar is om jouw vuurtje aan te wakkeren.

De Intrigue X E+ kan eigenlijk alles: ze klimt als een kampioene en geeft je in de afdaling zoveel vertrouwen dat je daalcapaciteiten een niveau toenemen. De fiets heeft het topmodel SyncDrive Pro motor met vijf ondersteuningsniveaus en een exclusieve Smart Assist modus met 100 tot 360% ondersteuning. Dankzij een geavanceerde flip chip in de achtervering kun je de geometrie van de fiets aanpassen voor beter klimmen of dalen, afhankelijk van de moeilijkheid van de trail. De XS-frames zijn voorzien van 27.5 inch wielen, terwijl de S-L frames uitgerust zijn met 29 inch wielen. Op die manier krijgt elke rijdster onafhankelijk van haar lichaamslengte de juiste wielmaat voor een optimale balans en wendbaarheid. De naadloze en natuurlijke ondersteuning brengt je snel naar het begin van de trail en maakt het rijden van steilere routes mogelijk, maar het echte plezier begint pas als de downhill begint dankzij de 150 mm voorvork en 140 mm achtervering!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Toegankelijk en betrouwbaar:

Toegang tot nieuwe trails en avontuurlijke ervaringen komt nu binnen handbereik dankzij het bijna 200 km bereik van de ultrabetrouwbare EnergyPak Smart 625 Wh accu en de SyncDrive Pro motor die tussen de 100 en 360% ondersteuning biedt.

Geïntegreerd ontwerp:

Het eenvoudig toegankelijke EnergyPak Smart is prachtig geïntegreerd in het lichtgewicht en duurzame ALUXX SL aluminium frame dat met behulp van de Liv 3F-ontwerpfilosofie is ontworpen en afgestemd op vrouwen.

Gepersonaliseerd rijgedrag:

Met de flip chip in de achtervering kun je de geometrie van de fiets aanpassen voor beter klimmen of dalen, afhankelijk van jouw wensen op de trail.

Delen

Highlights

Intrigue X E+ with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Forged Composite Technology
ALUXX SL Aluminum Technology
EnergyPak
Flip Chip
Hybrid Cycling Technology
Maestro Suspension Technology
OverDrive
RideControl ERGO
Smart Assist
SyncDrive Pro
Tubeless System