Next-level performance and unforgettable fun await you on this premium E-MTB. The cutting-edge Intrigue X Advanced E+ Elite is remarkably light but super powerful. Get ready to feel like a pro as you shred technical terrain with confidence, accelerate up climbs, and corner at top speed.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Licht en wendbaar

Deze full suspension E-MTB, met zijn korte liggende achtervork en 140mm (achter)/150mm (voor) veerweg, is ontworpen om een ultralichte, efficiënte en responsieve rit te creëren. Uitzonderlijke schokabsorptie is de kers op de taart.

Krachtig en soepel

Een krachtig koppel van 85 Nm dat wordt geleverd door de lichtgewicht SyncDrive Pro 2-motor is soepel en direct, waardoor je te allen tijde efficiënt en in controle blijft. De ultradunne batterij van 400 Wh, verborgen in de onderbuis, minimaliseert het gewicht en biedt een perfecte balans tussen efficiëntie en actieradius.

Strak ontwerp

Van de geïntegreerde bedieningsunit tot de strakke console op de bovenbuis en de interne kabelgeleiding, elk ontwerpelement belichaamt een hoogwaardige, moderne look. Het combineert een toonaangevend E-MTB-ontwerp met gebruiksvriendelijkheid.

Delen

Highlights

Intrigue X Advanced E+ Elite with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
EnergyPak
Flip Chip
Maestro Suspension Technology
PedalPlus 6-Sensor Technology
RideControl Ergo
RideControl Go
Smart Assist
SyncDrive Pro

Meer informatie