DE FONKELNIEUWE INTRIGUE ADVANCED PRO 29 HEEFT EEN RUIG RANDJE, WANT ZE IS GEBOUWD OM HARD TE SCHEUREN OVER TECHNISCHE SINGLETRACKS EN AGRESSIEVE AFDALINGEN.

De Intrigue Advanced Pro 29 is bedoeld voor rijdsters die zoeken naar een snel rollende, hoogwaardige trailbike die geschikt is voor heroïsche beklimmingen en veeleisende afdalingen. Ons Advanced-Grade composite frame strijdt vooraan mee met een damesspecifieke geometrie, een unieke carbon layup en een speciale voor en door dames getunede vering. Met een 29 inch tubeless Boost wielset heb je iets meer reserve, zodat je met minder veerweg kunt rijden zonder verlies aan rijplezier op de trails. De Intrigue Advanced Pro 29 heeft een geveerde voorvork met 140 mm veerweg en 125 mm achtervering plus een ultralichte en torsiestijve Advanced Forged Composite demperlink. Dankzij de geavanceerde Flip Chip in de achtervering kun je de geometrie van de fiets aanpassen voor beter klimmen of dalen, afhankelijk van de moeilijkheid van de trail en je persoonlijke rijstijl.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Topprestaties op de trail:

Advanced-Grade composite frame, carbon wielset, Maestro Suspension en geïntegreerde seatdropper voor een compromisloze afmontage.

Uitgebalanceerde wendbaarheid:

Met een veelzijdig 140/125 mm platform en 29 inch wielen die geschikt zijn voor banden tot een breedte van 2.5 inch, levert de Intrigue Advanced Pro 29 droomprestaties met zowel wendbaarheid in de beklimming als controle in de afdaling.

Volledig afgestemd op vrouwen:

De Intrigue Advanced Pro 29 is ontworpen met behulp van de Liv 3F-ontwerpfilosofie en heeft door en voor vrouwen ontworpen en geteste vering die tot in de perfectie is afgesteld via stapsgewijze prototype-testen door atletes.

Delen

Highlights

2021 Intrigue Advanced Pro 29 with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
Advanced Forged Composite Technology
Flip Chip
Maestro Suspension Technology
OverDrive
PowerCore
Tubeless System