DE BRAVA ADVANCED PRO IS EEN WENDBARE CROSSFIETS DIE GARANT STAAT VOOR UITZONDERLIJKE HANDLING EN MAXIMALE ACCELERATIE. HIJ IS ONTWORPEN OM TE PRESTEREN OP HET ALLERHOOGSTE NIVEAU

Bij deze vrouwspecifieke cyclocrosser draait het allemaal om topprestaties en ritten op gevarieerd terrein. De OverDrive 2-stuurbuis en D-Fuse-zadelpen zijn gemaakt van Advanced-Grade Composite. Dat zorgt voor een lichtgewicht geheel, responsiviteit, wendbaarheid en direct stuurgedrag. Ervaar hoe groot het vertrouwen is in afdalingen, op technische parcoursen en in scherp, snelle bochten. Dit alles dankzij de minder steile balhoofdbuishoek en schijfremmen. De langere bovenbuis vergemakkelijkt het snel op- en afstappen en verhoogt het draaggemak: de fiets gaat soepel op de schouder bij hindernissen. Andere kenmerken, zoals de steekas voor (diameter: 12 millimeter) en de mogelijkheid om twee bidonhouders te monteren, maken de fiets praktisch en comfortabel voor epische ritten.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Ontwikkeld om te presteren

Het driehoekig ontworpen Advanced-Grave Composite frame maakt het gemakkelijker de fiets over de schouder te dragen bij hindernissen. Onderscheidend is de V-vormige onderbuis. Die zorgt voor een efficiënte afvoer van modder.

Veel controle en comfort

De OverDrive 2-stuurbuis en D-Fuse-zadelpen zijn licht van gewicht en zorgen voor een responsieve en wendbare rit en direct stuurgedrag.

Wedstrijdklaar

Met een enkele aandrijflijn, ruimte voor 45mm brede banden en een tubeless set-up is dit een lichtgewicht en veelzijdige cyclocrosser voor alle wedstrijden en parcoursen over verharde paden- en zand- en modderstroken.

Delen

Highlights

Brava Advanced Pro with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
D-Fuse Seatpost
OverDrive 2
Tubeless System