Comfortabel en stabiel op verharde en ruige wegen biedt de Avail AR  een geheel nieuwe schat aan mogelijkheden. Of het nu gaat om het ritten op asfalt of het ontdekken van een onverharde kortere weg, de Avail rijdt strak op het asfalt en op beklimmingen, maar ook zelfverzekerd in afdalingen. De Avail AR is voorzien van de nieuwste endurance geometrie voor dames met een lichtgewicht ALUXX frame en brede banden die stabiel rijden op de weg en over onverharde paden. Trillingen worden verminderd met een Advanced-Grade Composite vork en D-Fuse zadelpen. Behoud de controle met de nauwkeurige OverDrive stuurbuis en krachtige schijfremmen. Deze fiets biedt ook plaats aan een drager en spatborden om jou op langere afstanden fris te houden.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Gebouwd voor de lange afstand:

Het lichtgewicht frame en de moderne, uitgebalanceerde endurance-geometrie is specifiek afgestemd op vrouwen en biedt een soepele rijervaring tijdens lange dagtochten.

Krachtoverdracht:

Dankzij OverDrive en PowerCore-technologie biedt deze frameset superieure stijfheid zonder dat het comfort eronder lijdt.

Comfort:

Het Liv 3F damesspecifieke ontwerp, de Advanced-grade composite voorvork en de ALUXX-buizen zijn ideaal voor ontdekkingstochten en lange ritten.

Delen

Highlights

Volg jouw avontuur buiten de gebaande paden.

2021 Avail AR with interactive tooltips

Technologieën

ALUXX Aluminum Technology
Compact Road Design
D-Fuse Seatpost
OverDrive