Licht en levendig op de beklimmingen en uiterst zelfverzekerd op de afdalingen, deze veelzijdige endurance-racefiets helpt je kilometers met vertrouwen en gemak af te leggen. Beschikbare Advanced Pro is gebouwd rond een Advanced-Grade Composite frame met een uitzonderlijke lichtgewicht uithoudingsgeometrie met een speciale carbon lay-up die speciaal is afgestemd op vrouwen. De D-Fuse zadelpen vermindert trillingen op de weg en schijfremtechnologie zorgt voor vertrouwen en controle bij wisselend weer, terwijl het geschikt is voor grotere bandenmaten. De OverDrive 2 stuurbuis biedt optimale frontale stijfheid en biedt de meest precieze besturing, en de PowerCore trapas zorgt voor een optimale trapefficiëntie.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Gebouwd voor de lange afstand:

Advanced-grade composite en OverDrive 2 geven een ongekende bracket- en bochtenstijfheid op een frame met een endurance-geometrie, bedoeld voor lange dagen rijden op hoge snelheden.

Controle:

Combineert de gewichtsbesparing en stabiliteit van een Advanced-grade composite compact-road frameontwerp met krachtige schijfremmen voor een stuurgedrag en controle op het allerhoogste niveau, ongeacht de weersomstandigheden en de kwaliteit van het wegdek.

Aangepast comfort:

Kan overweg met ruwe wegen dankzij de mogelijkheid voor montage van bredere banden en de D-Fuse zadelpen die schokken absorbeert.

Delen

Highlights

VAN EPISCHE SOLO-AVONTUREN TOT GROEPSRITTEN, AVAIL ADVANCED PRO IS LICHT, COMFORTABEL EN ONTWORPEN VOOR VROUWELIJKE RIJDERS.

2021 Avail Advanced Pro with interactive tooltips

Technologieën

Advanced Composite Technology
Compact Road Design
D-Fuse Seatpost
Internal Seatpost Clamp
OverDrive 2
RideSense