Comfortabel voor lange afstanden, levendig op de beklimmingen en zelfverzekerd tijdens de afdalingen, deze veelzijdige endurance-racefiets helpt je kilometers te rijden met gelukzaligheid en gemak. De Avail is voorzien van de nieuwste endurance-framegeometrie en een Advanced-Grade Composite-vork met de OverDrive-stuurbuis, voor nauwkeurige stuureigenschappen en om jou langer fris te houden. De PowerCore trapas brengt kracht direct van elke pedaalslag over op de weg voor een uitstekende trapefficiëntie. Met zowel behendigheid bij het klimmen als met zelfvertrouwen bij het dalen, zal de Avail je elke rit naar nieuwe uitdagingen leiden.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Gebouwd voor de lange afstand:

Het lichtgewicht frame en de moderne, uitgebalanceerde endurance-geometrie zijn afgestemd op vrouwelijke lichaamsverhoudingen en bieden een soepele rijervaring tijdens lange dagtochten.

Krachtoverdracht:

Dankzij OverDrive en PowerCore-technologie biedt deze frameset superieure stijfheid zonder dat het comfort eronder lijdt.

Comfort:

Het Liv 3F damesspecifieke ontwerp, de composite voorvork en de ALUXX-buizen zijn ideaal voor ontdekkingstochten en lange ritten.

Delen

Highlights

VAN EPISCHE SOLO-AVONTUREN TOT GROEPSRITTEN, DE AVAIL IS LICHT, COMFORTABEL EN ONTWORPEN VOOR VROUWELIJKE RIJDERS.

2021 Avail with interactive tooltips

Technologieën

ALUXX Aluminum Technology
Compact Road Design
D-Fuse Seatpost
Internal Seatpost Clamp
OverDrive