Registreer nu jouw Liv fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

JE DAGELIJKSE RIT NAAR WERK, MET JE VRIENDEN NAAR EEN KOFFIETENTJE OF JE FITHEID VERBETEREN MET EEN MOOIE RIT. DE ALIGHT PAST PERFECT BIJ EEN PLEZIERIGE EN GEZONDE LEVENSSTIJL.

Met zijn lichtgewicht ontwerp en rechtopstaande positionering van het platte stuur maakt deze premium fiets het gemakkelijk om naar je werk te trappen, door de stad te cruisen en de landweggetjes op te gaan, altijd vol vertrouwen door de betrouwbare remkracht van schijfremmen. Voeg een bagagedrager en fietstassen toe voor een uitgebreidere verkenning van het weekend of voor in de stad. Damesspecifieke geometrie en maatvoering geven Alight Disc een stabiele, zelfverzekerde rijkwaliteit. De fiets is modern en stijvol afgewerkt en dankzij de geïntegreerde dropouts is het gemakkelijk te personaliseren met dragers en spatborden.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Casual comfort:

De rechtop zitpositie, het vlakke stuur en de 3F-ontwerpfilosofie maken woon-werkverkeer of een plezierritje comfortabeler zonder dat de efficiëntie eronder lijdt.

Fun fitness:

De efficiëntie van een lichtgewicht ALUXX aluminium frame en de uitgebalanceerde geometrie combineren snelheid en stabiliteit tot een rijgedrag dat gewoon superleuk is.

Stijlvolle veelzijdigheid:

Hij is uitgerust met geïntegreerde bevestigingspunten voor dragers, spatborden en zijtassen waardoor deze fiets de eigenschappen van een stijlvolle stadsfiets combineert met de wendbaarheid van een racefiets.

Delen

Highlights

2021 Alight Disc with interactive tooltips

Technologieën

ALUXX Aluminum Technology
Compact Road Design