DIT NIEUWE HOOGWAARDIGE ZADEL IS SPECIAAL ONTWORPEN VOOR DAMES. DIT ZADEL VOELT AAN ALSOF DEZE OP MAAT GEMAAKT IS VOOR JOU.

Of je traint voor wedstrijden of voor je plezier en conditie fietst, een zadel moet de nodige comfort bieden met name als je een diepere houding aanneemt. Hoe dieper deze houding is, hoe meer druk er ontstaat tijdens het fietsen. Liv heeft daarom een specifieke pasvorm voor vrouwen ontworpen met een uitsparing. Daarnaast is ook de nieuwste zadeltechnologie van Liv toegepast. Deze technologie past zich geheel aan op jouw persoonlijke drukpunten en biedt ondersteuning waar dat voor jou nodig is.

Delen

Highlights

De Alacra SL zorgt dankzij de zeer elastische Particle Technology ervoor dat deze zich perfect naar jouw lichaam vormt om drukpunten, gevoelloosheid en schuurplekken te verminderen. Het ergonomisch ontworpen zadel heeft een uitsparing die ervoor zorg dat de drukverdeling meer gericht is op je zitbotjes. De zachte, lichtgewichte vulling, het duurzame zadelmateriaal en lichtgewicht carbon frame maken dit een compleet maar zeer lichtgewicht zadel die zorgt voor de juiste ondersteuning. Liv heeft dit zadel ontworpen om consistente ondersteuning te bieden tijdens lange duurritten. De kortere voorzijde (zadelneus) biedt ruimte om tijdens je rit je zitpositie aan te passen.

Alacra SL Saddle with interactive tooltips

Technologieën

Rebound Technology
Particle Flow
UniClip