Registreer nu jouw Liv fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Liv-oprichter Bonnie Tu schittert tijdens Tour de France Femmes ProAm!

vrijdag 29 juli 2022

Liv

Liv-oprichter en voorzitter van de Giant Group Bonnie Tu liet zien dat leeftijd niet uit maakt toen ze woensdag het 66 km lange Tour de France Femmes avec Zwift ProAm parcours in Bar-sur-Aube, Frankrijk uitreed.

Het uitdagende parcours, van Bar-sur-Seine tot Bar-sur-Aube, bevatte een mix van weg-, grind- en onverharde secties, technische, vaak smalle straatjes en scherpe, steile beklimmingen die geschikt waren voor renners die goed konden klimmen en dalen.

Tu was goed voorbereid en had getraind onder begeleiding van een coach nadat zij de uitnodiging voor de ProAm had aangenomen. Hoewel de meeste van haar trainingsritten op een trainer werden gemaakt, oefende ze elk segment (en uiteindelijk de hele rit) voordat ze in Frankrijk aankwam.

"Het was heel belangrijk voor mij om hier bij dit evenement te zijn en mijn toewijding aan het vrouwenwielrennen te tonen", zei Tu. “Ik heb heel hard gewerkt ter voorbereiding op deze rit. Ik ging er vastbesloten in om het af te maken, dus toen het moeilijk was, zei ik tegen mezelf 'je kunt dit'.

Ze droeg haar Liv Racing-tenue met startnummer 9 en reed haar Liv Langma de hele afstand - dezelfde wielrenners van Liv Racing Xstra en Team BikeExchange-Jayco racen in de Tour de France Femmes avec Zwift. Met zonnige luchten en milde temperaturen waren het weer en de omstandigheden ideaal.

Samen met Liv Racing Xstra-rijder Ayesha McGowan en Chelsie Tan van Team BikeExchange-Jayco reed Tu naast Sandra Robles van Giant France ook samen met leden van het wereldwijde marketingteam van Liv, Cassondra Spring en Jen Audia.

"Ik vond de rit symbolisch voor Bonnie's professionele traject als marktleider - ze toonde toegewijde inspanning op de beklimmingen en door veeleisend terrein, en ontmoette alles met kracht, vastberadenheid en veerkracht", aldus Cassondra Spring, Liv Global Marketing Manager. "Naarmate de rit vorderde, waren er steeds meer vrouwen die haar moedige voorbeeld steunden en volgden."

Toen de renners de laatste meters van het parcours bereikten, sloegen de mensenmassa's op de vangrails en juichten luid voor Tu, die de weg voor Liv over de finish leidde.

Gedurende de week werd Tu algemeen erkend voor haar rol bij het realiseren van de eerste Tour de France Femmes avec Zwift met Liv als belangrijke partner en sponsor van de witte trui.

Toen haar werd gevraagd naar het belang van de rit, dacht Tu na over de nog betekenisvollere aspecten van de Tour de France Femmes avec Zwift: “Om je dromen te verwezenlijken, moet je hard werken. Als je de toezegging doet, is alles mogelijk.”

Delen