Registreer nu jouw Liv fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Macha Pro Shoe Macha Pro Shoe

Macha Pro Shoe

Current price: 299,95 €
HAAL HET MEEST UIT ELKE PEDAALSLAG MET DE NIEUWE MACHA PRO, OF JE ER NOU UIT BENT VOOR EEN TRAININGSRIT OF EEN MID-RACE SPRINT.
De Motion Efficiency System-technologie biedt de perfecte combinatie van een stijf en efficiënt trapplatform met net genoeg torsieflex om je comfortabel te houden terwijl je energie van jou naar je fiets wordt overgebracht. Deze raceschoenen op prestatieniveau zijn lichtgewicht en efficiënt en het stijlvolle ontwerp is verkrijgbaar in twee kleurstellingen.

Kenmerken

  • De next-generation ExoBeam-buitenzool heeft een plaat met dubbele balk die is gemaakt van 100% ultralichte carbon. Het resultaat is een lager totaalgewicht, grotere teen-hielstijfheid en verbeterde krachtoverdracht.
  • Nieuwe interne ExoWrap dat samenwerkt met de ExoBeam-buitenzool voor een ultracomfortabele, 360-graden voetomsluiting voor een aanpasbare pasvorm die de voet omhoog trekt in plaats van hem naar beneden te drukken, zoals bij de meeste fietsschoenen.
  • Bovenwerk van polyurethaan gecoat mesh met lasergesneden microperforaties voor maximale ventilatie en langdurige duurzaamheid. De naden zijn gelast in plaats van genaaid, wat helpt om het gewicht te minimaliseren en de schoen een slank profiel geeft met een soepel gevoel.
  • Nieuw ontwerp van de leest biedt de hele dag comfort voor een breed scala aan voetvormen en -maten.
  • Twee micro-aanpasbare Li2 Boa® draaiknoppen met Dyneema® textielveters op elke schoen zorgen voor een directe trekkracht op de ExoWrap-sluiting voor een superveilig en comfortabel gevoel, samen met een persoonlijke pasvorm.
  • Ergonomisch ontworpen hielkap met gripvast SharkSkin-materiaal voor een vaste en slipvrije pasvorm.
  • Uitneembare inlegzool met instelbare voetboogondersteuning en TransTextura Plus antimicrobiële laag biedt een uitgebalanceerd voetklimaat voor een koel, comfortabel gevoel.

Highlights

Macha Pro with interactive tooltips

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.