ONTMOET DE NIEUWE LURRA.

Voel je meer verbonden met de trails met de geheel nieuwe Lurra. Deze hardtail-trailfiets is gebouwd om singletrack-beklimmingen aan te gaan en snelle, vloeiende afdalingen in te duiken. Eenvoud op zijn best.

Optimaal traildesign

Lichtgewicht ALUXX SL-Grade aluminium hardtailframe met een steile zitbuishoek optimaliseert je input bij beklimmingen en op vlakke stukken, wat resulteert in meer efficiëntie en snelheid. Een balhoofdhoek van 66 graden geeft vertrouwen op steile afdalingen, terwijl de liggende achtervorken van 438 mm ervoor zorgen dat hij stabiel en speels aanvoelt. Framematen zijn gekoppeld aan wielmaten, waardoor ze de ideale pasvorm bieden voor jou en waar je wilt rijden.

Betrouwbare boost

Ga technisch terrein aan met de 130 mm zachte voorvering, tubeless banden met groot volume die extreme tractie bieden op wortels, rotsen en sporen, en een dropper-zadelpen waarmee je laag kunt komen en met controle kunt rijden.

KLAAR VOOR AVONTUUR

De Lurra is uitgerust met bevestigingen voor twee bidonhouders en met extra bevestigingen aan de onderkant van de bovenbuis kunnen rijders een kleine tas toevoegen voor het opbergen van gereedschap. Interne kabelgeleiding houdt de belangrijke dingen netjes en beschermd, zodat jij je kunt blijven concentreren op de rit die voor je ligt.

ONTMOET EDDIE

Sarah "Eddie" Edwards is een aanstichter van avontuur, coach en gids, en outdoor-evangelist.

Locatie: Oregon, VS

Mountainbike-ervaring: ik rijd pas een jaar of drie. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik hou van de mensen die ik heb ontmoet en nog steeds ontmoet door te mountainbiken. Deze vriendschappen hebben mijn leven met zoveel vreugde gevuld.

Favoriete parcours: alles dat steil, golvend, rotsachtig en uitdagend is met een paar sprongen erin. Ik hou van afwisseling en ben meestal te vinden op mijn gravelbike op singletracks, op het fietspark of op een epische lus met vrienden.

Inspiratie: Genève. Omdat ze een baas is en de coolste persoon die ik ken.

Dagtaak: Evenementenmanager bij Crow's Feet fiets- en skiwinkel, fietsreisgids en jeugd-mountainbikecoach naast diverse andere bijzaken om alle fietsonderdelen te betalen die ik kapot maak en de droom levend te houden.

Passie: de buitenruimte toegankelijker, gastvrijer en leuker maken voor vrouwen in Central Oregon. Ik heb samengewerkt met andere geweldige vrouwen in de gemeenschap om groepsritten voor vrouwen, clinics voor fietsmonteurs, clinics voor het waxen van ski's, een maandelijkse serie sprekers voor vrouwen, filmvertoningen en een grote Google-groep voor fietsen en skiën voor vrouwen te laten groeien waar mensen met elkaar in contact kunnen komen. Fietsen heeft me zoveel geluk gebracht en ik wil dat elke vrouw de kans krijgt om dat gevoel te voelen.

Volg mij: @shredwards23 like en abonneer om op de hoogte te blijven voor meer maffe inhoud *winks*

ONTMOET GENEVA

Geneva Mayall is een burger van de Potawatomi Nation, pleitbezorger, opvoeder en verspreider van stoke.

Locatie: Bend, Oregon, VS (Oorspronkelijke landen van de Wasco en Warm Springs en Northern Paiute)

Mountainbike-ervaring: ik mountainbike al sinds mijn achtste. Mijn vader leerde het me en plaatste me in een mountainbikekamp waar ik het enige meisje was. Het motiveerde me om beter en sneller te worden, zodat ik die domme jongens uit de derde klas kon bewijzen dat meisjes ook kunnen rijden. Door te rijden kan ik echt aanwezig zijn en ontsnappen na een gekke werkweek. Ik hou van de pure vreugde die voortkomt uit mountainbiken en de vriendschappen die voortkomen uit het aangaan van uitdagende functies, lange dagen samen en het delen van goede snacks.

Favoriete trail: Post Canyon in Hood River is daarboven. De paden voelen aan als een achtbaanrit en het prachtige uitzicht op de Columbia River is een extra bonus. Ik hou van vloeiende paden omdat het voelt als dansen op een fiets... en ik hou van boogie! Maar ik hou ook van een missie die de hele dag in de Alpen duurt, met kreekovergangen, coole planten, mooie uitzichten en VEEL snacks.

Inspiratie: Mijn vader. Hij leerde me fietsen, skiën en van het buitenleven houden. Omdat ik een persoon van kleur was, was het heel gaaf om te zien dat een andere persoon van kleur (mijn vader) ruimte innam in de buitenindustrie. Hij heeft me geweldig begeleid, me een veilig gevoel gegeven en me ook gepusht toen ik ontmoedigd was. Het is duidelijk dat mijn bestie Eddie ook een inspiratiebron is. Ze leidt echt de leiding om vrouwen naar buiten te krijgen en ik ben enorm trots om haar vriendin te zijn.

Dagtaak: ik werk samen met onze plaatselijke gemeenschapsschool die hun Native American-programma leidt. Ik werk met lokale inheemse studenten om hen te helpen zich succesvol te voelen op en buiten school. Ik heb ook een miljard side hustles! Ik blijf graag bezig.

Passie: Impact maken in de fiets- en outdoorgemeenschap door ruimte in te nemen. Gekleurde vrouwen die plezier beleven aan de buitenlucht en zich veilig voelen, is een ingrijpende actie op zich. We hebben meer van ons en meer zichtbaarheid nodig, zodat kleine meisjes, zoals ik ooit was, mensen kunnen zien die op hen lijken in deze ruimtes en geloven dat ze ook thuishoren in de openluchtrecreatiegemeenschap. Ik hou ook van het coachen van mountainbikeprogramma's voor jongeren, een van mijn favorieten is het werken met een groep Latinx-tieners via een programma genaamd Vamonos Outside.

Volg mij: Je kunt een slok nemen van @gen_n_juus (mijn instagram) ;-)

a collage of photos showing Eddie and Geneva's friendship while riding mountain bikes

Shop de Lurra

Shop the Lurra

Delen