Registreer nu jouw Liv fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

The all-new Langma Disc

Getest door atleten, bewezen tijdens races.

Niet voor niets is de Langma de snelste damesracefiets. Het is precies wat elf van de snelste dameswielrenners eisten. Met het Liv Racing WorldTeam in gedachten, blijven we zoeken naar manieren om de fiets nog beter te maken in klimmen, bochtenwerk, sprinten en - als eerste over de finish komen.

Langma in opkomst

47 overwinningen, waarvan 6 nationaal kampioenen. En dat is nog maar het begin.

2017: Het debuut van de Langma op het allerhoogste niveau

Ontworpen voor en met ons professionele wegteam, wordt de Langma snel de klimfiets bij uitstek van de Pyreneeën tot de Alpen. Team Sunweb rijdt op de nieuwe Langma en boekt de overwinningen, te beginnen met Lucinda Brand's overwinning in de 8e etappe van de Giro Rosa, de koninginnerit.

2018: Meer successen op de Langma voor Team Sunweb

Op de Langma wint Ruth Winder de heuvelachtige 5e etappe van Giro Rosa en drie van haar teamgenoten winnen nationale kampioenschappen: Leah Kirchmann in Canada, Liane Lippert in Duitsland en Coryn Rivera in de VS.

2022: Langma wins for Liv Racing Xstra.

Rachele Barbieri scores the first couple wins of the season for Liv Racing Xstra aboard the Langma at Bloeizone Fryslân Tour and Omloop der Kempen.

2022: Team BikeExchange-Jayco scores big wins on the Langma.

New partner Team BikeExchange-Jayco kicks off the 2022 season with wins in Australia and follow with an impressive performance at LOTTO Thüringen Ladies Tour - 5 out of 6 stages were won on the Langma.

2019: Langma overwinningen voor Team CCC-Liv

Marianne Vos rijdt op de Langma en wint La Course by Le Tour de France, de Women's World Tour-titel, vier etappes in Giro Rosa en nog veel, veel, veel meer.

2020: CCC-Liv blijft winnen op de Langma

Terug in Giro di Rosa pakt Marianne Vos drie ritzeges en wint de ploeg het Ploegenklassement.

2021: Ook Liv Racing WorldTeam wint op de Langma

Het racen wordt hervat na een jaar van afgelastingen en Lotte Kopecky accelereert meteen naar de overwinning bij Le Samyn Des Dames.

De nieuw ontworpen Langma

Omdat het niet in ons bloed zit om op onze lauweren te rusten, daagden we onszelf uit om een nog betere Langma te bouwen, een die je in staat zou stellen om als een pro te rijden.

Vederlichte efficientië

Het hart van de Langma is een ultralichte Advanced SL-grade Composite frameset, die we hebben herontworpen met langer doorlopende stukken carbonvezel voor een stijvere fiets die 60 gram lichter is ten opzichte van de vorige generatie. Het resultaat is verbluffend: onmiddellijke versnelling als je op de pedalen duwt. Door de doorschijnende framecoating is de carbonconstructie met het blote oog te zien, waardoor de Langma er net zo snel uitziet als hij aanvoelt.

*Vergeleken met de eerste generatie Langma Advanced SL frameset

**Vergeleken met de Langma Advanced SL-vork van de eerste generatie