Registreer nu jouw Liv fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Superior Suspension, Simplified

Dit uiterst geavanceerde enkele-pivot veringssysteem biedt XC-rijders 115 mm soepele, actieve achtervering. Dit is het systeem dat wordt gebruikt door de renners van Liv Factory Racing die mikken op het podium. Het is lichtgewicht, responsief en levert de soepele prestaties die nodig zijn om door technische rock gardens te zweven en steilste beklimmingen met absolute efficiëntie te overwinnen.

ULTRA-SOEPELE WERKING

Dit enkelvoudige ophangsysteem zorgt voor een consistente demping en veerprestaties gedurende de hele veerweg. Hierbij wordt de achterste schokdemper geïsoleerd om gevoeligheid te bieden voor kleine hobbels over het hele wieltraject. Dit resulteert in een soepel en actief gevoel voor rijders, zonder harde eindaanslagen.

UITZONDERLIJKE XC-PRESTATIES

Dankzij eliminatie van de onderste rockerarm en het gebruik van een enkele volledig composiet bovenste rockerarm, bespaart FlexPoint Pro aanzienlijk gewicht in vergelijking met traditionele dubbele rocker-ontwerpen. Met minder draaipunten (drie in plaats van vier) en één koppeling betekent dit minder gewicht om mee te torsen tijdens beklimmingen.

Less is more

De minimale buiging van de kruising van de liggende achtervork/achtervork zorgt voor een grondvolgend, volledig actief ophangsysteem met minder complexe draaipunten, koppelingen en extra frameverstevigingen. Hierdoor is het een duurzaam systeem dat minder onderhoud vergt en eenvoudiger in te stellen is.

Hoe het werkt

Fietsen met FlexPoint Pro