Registreer nu jouw Liv fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Fera Shoe Fera Shoe Fera Shoe Fera Shoe

Fera Shoe

Current price: 89,95 €
KLAAR OM TE SHREDDEN. De Fera mountainbikeschoen biedt de perfecte mate van stijfheid om je efficiënt te houden met het hoogste comfort terwijl je ook zorgt voor de gezondheid van je knieën. Of je nu op zoek bent om te rijden op het lokale grindpad of meer technische singletracks, Fera heeft jou en je voeten gedekt.

Kenmerken

  • Motion Efficiency System (MES) - houdt de voorvoet stijf terwijl het torsionele beweging van de achtervoet en de middenvoet mogelijk maakt.
  • MES-geïntegreerde nylonplaattechnologie, wetenschappelijk bewezen om stijfheid van hiel tot voorvoet te bieden terwijl het onderbeen en de hiel onafhankelijk kunnen bewegen, resulterend in een lager risico op knieblessures.
  • Hoge tractie rubberen zool bestaande uit de ForceDrive™ nylon tussenzool en rubberen buitenzool voor het vertrouwen om de grenzen te verleggen op rotsachtige paden en de hike-a-bike secties te navigeren.
  • Het nylon bovenmateriaal is gebouwd om te ventileren en te beschermen en bevat inserts van hi-dichtheid mesh die uitstekende luchtstroom bieden terwijl ze modder, zand en gras weerstaan.
  • Klittenbandsluiting houdt de banden vast terwijl je rijdt, waardoor je voet vanaf het begin stevig wordt vastgezet voor de lange rit.
  • Omgekeerde voorste band voor verbeterd comfort en een meer veilige pasvorm door de versterking die wordt gecreëerd door de tegenovergestelde klittenbanden die onnodige druk op de voet verlichten.
  • Gebouwd met het 3F Design Philosophy van Liv om een pasvorm te creëren die specifiek is voor vrouwen, met een kleinere voorvoet en hielvolume om optimaal comfort te bieden zonder hiel-slip.
  • Dubbele veilige teenplaatjes voor exacte plaatsing van de plaatjes langs een langere laterale oppervlakte.

Specificaties

EU#36~EU#43

Highlights

Liv Fera with interactive tooltips

Deze specificaties zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Specificaties, beschikbaarheid, prijzen en kleuren kunnen echter zonder vooraankondiging wijzigen.