MAAK KENNIS MET DE VOLLEDIG NIEUWE EMBOLDEN E+

Voel de sensatie op de Embolden E+. Een full-suspension elektrische mountainbike ontworpen om je te helpen uitdagende trails te verpletteren, de beklimmingen te overwinnen en obstakels met vertrouwen te trotseren. Niets is nu nog buiten bereik.

CAPABEL EN LEUK

De Embolden E+ heeft een maximale actieradius van 180 km en een krachtige motor (75 Nm koppel). Epische mountainbiketochten, trekking- en touravonturen liggen nu binnen handbereik.

VEELZIJDIG

De Embolden E+ is je nieuwe geheime wapen. Met zijn 140 mm voor-/125 mm achtervering, geïntegreerde standaard, spatbordbevestigingen en bagagedragercompatibiliteit is deze e-bike klaar om uitdagende technische trails aan te gaan en je lijst met trekking- en touravonturen af te vinken.

PREMIUM, GEÏNTEGREERD ONTWERP

Deze e-bike zorgt voor een wow-factor op de trails dankzij de interne kabelgeleiding, strakke en eenvoudige frame, en aantrekkelijke kleur en graphics. Bovendien maakt de lagere standover-hoogte het gemakkelijk om op en af te stappen.

ONTMOET LUCY

Lucy Paltz is een journalist, snowboarder en mountainbiker. Lucy's passie voor buitenactiviteiten heeft haar ertoe gebracht om pleitbezorger te worden voor de ontwikkeling van vrouwensport. Ze rijdt op de Embolden E+ om meer terrein in minder tijd te verkennen - perfect voor het verkennen van de wildste delen van de bergen.

Ontmoet Lucy

TIPS VOOR HET RIJDEN OP EEN E-BIKE IN DE REGEN

Kun je op een e-bike in de regen rijden? Het antwoord is JA! Rijden onder natte omstandigheden en het wassen van je e-bike is helemaal veilig. Er zijn echter enkele belangrijke "do's" en "don'ts" als het gaat om rijden in de regen of na de regen - vooral bij het rijden op mountainbiketrails.

Lees meer

BEKIJK DE EMBOLDEN E+