SyncDrive Motor

De SyncDrive motor, gemaakt en mede-ontwikkeld door Yamaha, is geboren met één simpele reden: Zodat u plezieriger kunt rijden op úw manier. De SyncDrive motor pedal assistance bootst menselijke output zo goed na dat ze zorgen voor een supermenselijk gevoel. SyncDrie motoren bieden een naadloze geïntegreerde pedaalkracht en tegelijkertijd zijn ze sonisch afgestemd voor een geluidloze prestatie.

  • SyncDrive Pro
  • SyncDrive Sport
  • SyncDrive Core

SyncDrive Pro Motor

De krachtige lichtgewicht SyncDrive Pro motor geeft ondanks zijn compacte behulzing een prestatie-geörienteerde rit. Of u nu stevig wilt doortrappen, technische paden wilt pakken of wilt meedoen met een E-bike cross country race, op de SyncDrive Pro kunt u vertrouwen.

Met een krachtige 80 Newtonmeter koppel en een max van 170 rotaties per minuut is deze motor gemaakt om te presteren. De rijder ervaart geen krachtverlies bij een hogere cadans en sterker nog: de SyncDrive Pro motor behoudt power support waardoor steile klimmen meer begaanbaar worden. Verder heeft de motor een smalle koppelingsafstand die u direct voelt bij klimmen waarbij veel schakelen vereist is bij de lastigste stukken. U kunt de ondersteuningsratio's selecteren en tunen tot een maximum van 360% zodat u precies uit de motor kunt halen wat u van uw E-bike wilt.

Smart Assist technologie met zes sensoren bieden een powerintegratie die natuurlijker voelt dan ooit. Deze ondersteunende, uiterst bekwame en aanpasbare motor opent deuren naar meer plezier en uitdagendere mountain bike terreinen voor ultieme vrijheid.

VOORDELEN

HOGE CADANS: Biedt krachtige ondersteuning die u nodig hebt met een hoge cadans tot wel 170rpm en tegelijkertijd behoudt u een extreem soepel en natuurlijk rijgevoel tijdens obstakels en steile klimmen.

KRACHTIG: Een indrukwekkende 80Nm motorkoppel biedt u krachtige ondersteuning tijdens uw snelle rit, uw klim en trail obstakels.

REAGEERT DIRECT: De SyncDrive Pro motor biedt de hoogste koppel (80 Nm) binnen 190 ms. Dit betekent krachtig maar gecontroleerde acceleratie vanaf de eerste trap tot steile technische stukken.

SyncDrive Sport Motor

Ideaal voor als je een alles kunnende E-bike zoekt. De SyncDrive Sport motor slaat de spijker op zijn kop als het draait om trail- en trekking. Met 70 Nm koppel en ondersteuning tot 140 rpm biedt de motor hoge prestaties zelfs bij lage snelheden.

VOORDELEN

BALANS: SyncDrive Sport motor is ingesteld op de 'sweet spot' qua rijgemak en biedt optimale balans tussen power, comfort, batterijduur en stilte.

INSTELBARE POWER: Indrukwekkende power tot wel 360% waarbij u zelfs op lage snelheden bergop je ondersteuning kunt instellen zorgend voor een optimale rit, wat uw wens ook is.

VEELZIJDIG: De kracht en betrouwbaarheid van de SyncDrive Sport motor maakt hem zo veelzijdig dat hij bruikbaar is voor alle type ritten, of u nu bergpaden, bospaden of avontuurlijke wegen wilt inslaan.

EFFICIËNT: De SyncDrive Sport motor biedt u een hoge mate van efficiëntie voor een betaalbare prijs dankzij het soepele, natuurlijke en krachtige gevoel gecombineerd met een gunstig prijspunt.

SyncDrive Core Motor

Of u nu wilt fietsen in de stad, bospaden wilt ontdekken of op avontuur uit gaan, de SyncDrive Core motor is ervoor geschikt! SyncDrive Core is ideaal voor Elektrische fietsen met een lage instap en biedt een natuurlijke ervaring zonder al die angstaanjagende poespas. Een fluisterstille motor met voldoende power voor erg comfortabele en relaxte E-bike ervaring.

VOORDELEN

FLUISTERSTIL: Dankzij Yamaha's meest recente geluidsdempingstechnologie geniet u van gesprekken met vrienden en de ontspannende geluiden van de natuur met een muisstille motor.

SMART ASSIST: Automatische aanpassing op uw tempo voor een relaxte en recreatieve ervaring. Gemaakt voor een gewoon lekkere rit zonder extreme wensen.

SMOOTH RIDING: Comfortabel en zorgeloos de weg op dankzij de geoptimaliseerde reageertijd, ondersteuning en de efficiënte batterij. Muisstille en soepele ondersteuning voor een kalme rit.