Registreer nu jouw Liv fiets voor levenslange garantie.  Registreer nu!

Smart Assist

Liv's Smart Assist-technologie is geoptimaliseerd om elke rijder de best mogelijke rijervaring te bieden. Het wordt gebruikt in onze SyncDrive Core-, SyncDrive Sport- en SyncDrive Pro-motoren. De Smart Assist is het toppunt van slimme ondersteuningssystemen. Door gebruik te maken van informatie van meerdere sensoren, worden zowel input van de rijder als terreinfeedback gebruikt om een vlekkeloze, automatische aanpassing van de ondersteuning te bieden voor de optimale hoeveelheid assistentie. Dit zorgt ervoor dat het systeem voldoende stroom levert wanneer u het nodig hebt, terwijl het stroom bespaart wanneer u niet zoveel nodig hebt. Dit resulteert in een extreem soepele, krachtige en betrouwbare rijervaring. Door zes metingen over uw rijstijl door te vertalen, voegt dit de perfecte hoeveelheid kracht toe op het juiste moment. Het resultaat is een extreem vloeiende rijervaring die aanvoelt als rijden op een standaardfiets, maar dan met ondersteuning.

KOPPELSENSOR

De koppelsensor leest continu uw trapinput en voegt de ideale ondersteuning van de motor toe in een naadloze, perfect getimede vermogensboost die evenredig is aan uw inspanning.

SNELHEIDSSENSOR

De snelheidssensor is bepalend voor de snelheid die de fietser rijdt.

CADANSENSOR

Meet de trapfrequentie voor nauwkeurige timing van ondersteuningsintegratie.

MOTORROTATIESENSOR

Laat de motor zo soepel en naadloos mogelijk lopen.

HELLINGSDETECTIE SENSOR

Berekent hoe steil een heuvel is dat u rijdt en kan automatisch het vermogen aanpassen om klimmen een fluitje van een cent te maken.

VERSNELLINGSSENSOR

Meet de hoeveelheid versnelling en vertraging die de fiets ervaart op basis van de input van de bestuurder.

VOORDELEN

NATUURLIJK GEVOEL: Dit systeem bootst een natuurlijke rijstijl met behulp van zes sensoren voor ondersteuning wanneer u het nodig hebt.

EFFICIËNTIE: De Smart Assist-technologie maximaliseert de energie-efficiëntie voor zowel de fietser als het batterijsysteem.

INTELLIGENTE ONDERSTEUNING: De combinatie van Smart Assist-technologie en de onmiddellijke respons van de SyncDrive-motor zorgt voor een soepele en krachtige rijervaring.