Geschenktips voor de gravel en avontuurfietser

Wie is er na zo'n jaar niet klaar voor een goed avontuur? Het is tijd om van de weg af te gaan, uit het dagelijkse woon-werkverkeer te ontsnappen en op verkenning te gaan. De kans is groot dat er eindeloze onverharde wegen, onverharde paden en dubbelspoor te ontdekken zijn. We hebben de beste cadeaus samengesteld voor gravelrijders, cyclocross-racers en avonturiers. Waar zullen deze fietsen en uitrusting u het komende jaar naartoe brengen?

Een fiets die haar de vrijheid zal geven om te ontdekken ... Devote Series
Van bikepacking tot gravelraces, de Devote is de fiets die klaar is voor elk avontuur. Laad hem op met tassen of houd hem licht, ga ver of verken je eigen achtertuin, de Devote-reeks is uitgerust met drie bidonhouderbevestigingen op het frame, een geïntegreerd montagesysteem voor dragers, spatborden en tassen, tubeless banden, en het is compatibel met banden tot 45c.

Carbon cross is er voor de racer in hart en nieren ... Brava Advanced Pro
Deze fiets is misschien ontworpen voor cyclocross-racers van kampioensniveau, maar hij voelt zich thuis op elk offroad-avontuur. De geheel nieuwe Brava Advanced Pro is lichtgewicht, responsief en wendbaar, en hij is uitgerust met dubbele bidonhouders, zodat ze naadloos van racen naar epische backcountry-ritten kan gaan.

Een fiets die klaar is voor avonturen in de achtertuin ... Rove
Het beste voor de nieuwe avonturier, de Rove is een geweldige fiets om haar mee te nemen van kortere fietspadritten naar langere grindwegverkenningen. Lekbestendige banden, soepel rollende 700c-wielen en comfortabele geometrie zullen vertrouwen wekken en tegelijkertijd comfort bieden, ongeacht welke paden of wegen ze wil ontdekken.

De elektrisch ondersteunde fiets die het gemakkelijk maakt om "ja" te zeggen tegen avontuur ... Rove E +
Deze e-bike kan haar gemakkelijk meenemen van ritten door de stad naar onverharde paden of grindwegen. De Rove E + is uitgerust met geïntegreerde dropouts, zodat rekken en tassen kunnen worden toegevoegd om avontuurlijke benodigdheden mee te nemen.

Voor avontuurlijke bescherming ... Liv Rev Pro-helm
Ontworpen voor de eisen van racers, biedt de Liv Rev Pro stijl, comfort en is ultralicht. Uitgerust met MIPS-hersenbeschermingssysteem en ultramodern ontwerp, zal Liv Rev Pro haar koel en veilig houden tijdens die epische ritten.

Prestaties in het binnenland ... Liv Apparel
Ongeacht het weer dat ze tegenkomt tijdens haar volgende rit, Liv is er met precies wat ze nodig heeft. Van regenjassen tot slabbetjes en alles daartussenin, je vindt kleding die functioneel en comfortabel is. Kijk wat er bij jou in de buurt beschikbaar is, klik hier !

Voor de overnachtende avonturier ... Bikepacking Bags
Zadeltassen, frametassen en stuurtassen voor alles wat ze nodig heeft voor haar volgende meerdaagse avontuur. Kijk HIER> wat er bij jou in de buurt beschikbaar is

Verlicht de weg ... Fietsverlichting
We weten allemaal dat de meeste goede avonturen beginnen voordat de zon opkomt en eindigen in het donker. Fietsverlichting is een must-have voor epische ritten. Bekijk alle fietsuitrusting en accessoires van Liv en Giant die bij jou in de buurt verkrijgbaar zijn HIER>