BEZORGING

Onderdelen en accessoires worden bezorgd met DHL.

Je bestelling wordt op de volgende dagen door DHL bezorgd:

Besteld voor 15.00 uur1e bezorging2e bezorging
MaandagDinsdagWoensdag
DinsdagWoensdagDonderdag
WoensdagDonderdagVrijdag
DonderdagVrijdagZaterdag
VrijdagZaterdagMaandag
Zaterdag en zondagDinsdagWoensdag

Niet thuis?

Wanneer DHL je pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket de volgende dag nogmaals aan (m.u.v. zondag). Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is gaat de zending terug naar Giant Benelux.

Bezorgkosten

Giant Benelux rekent onderstaande bezorgkosten voor onderdelen en accessoires. Het gebruik van postbus-adressen is uitgesloten.

Bestellingen tot € 50,-€ 4,50
Bestellingen vanaf € 50,-gratis

Wij leveren enkel naar adressen in Nederland of België.

BETALING

Betaalmethodes

Het betalen van je bestelling kan met verschillende betaalmethodes. De keuze voor een betaalmethode maak je tijdens het plaatsen van een bestelling.

iDeal

Betalen via je eigen internetbankieren. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor je klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van je bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Creditcard

Je kunt je creditcardgegevens van VISA en Mastercard via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een goede afhandeling. Niemand behalve jijzelf krijgen hierbij je kaartnummer of andere informatie te zien. Onze betaalprovider Stripe verifieert voor ons o.a. de geldigheid van je kaart, kaartnummer en toegangsrechten van je kredietkaart. Zo wordt je bestelling onmiddellijk bevestigd en kunnen we je bestelling zo snel mogelijk versturen.

RETOURNEREN

Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dat kan natuurlijk gebeuren, uiteraard kan je een bestelling bij ons retourneren. Je kan ervoor kiezen om een product om te ruilen of wij storten je geld terug.

  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Kosteloos Retourneren van accessoires
  • Terugbetaling binnen enkele dagen

Retourkosten

Stuur een mail naar webshop-nl@giant-europe.com, wij sturen dan een DHL retourlabel naar je toe. Hiermee kan je het pakket afgeven bij een DHL Parcelshop in jouw buurt.

Wil je het pakket zelf retour sturen? Dat kan natuurlijk ook, alleen betaal je dan zelf de retour kosten. Neem in dat geval contact met ons op.

Retourvoorwaarden

Twijfel je of de bestelling geretourneerd kan worden? Bekijk dan onderstaande voorwaarden om het zeker te weten.

Het is mogelijk om tot 30 dagen na de factuurdatum van je bestelling producten te retourneren. Hierbij is het van belang dat deze niet beschadigd zijn, montage- en of gebuikssporen bevatten. Kleding kan ook worden geretourneerd, maar alleen zonder sporen van gebruik of wassen.

Geld terug

Als je de gehele bestelling retour stuurt dan ontvang je het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Als je een gedeelte van de bestelling retour stuurt, ontvang je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten.

Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen, krijg je binnen enkele werkdagen je geld retour gestort.

Delen