VOOR VROUWEN, DOOR VROUWEN, MET VROUWEN

Liv is het enige uitgebreide fietsmerk dat zich uitsluitend op vrouwen richt. Bij alles wat we doen, stellen we vrouwen voorop:

  • We ontwerpen en bouwen innovatieve fietsen en uitrusting die passen en presteren op het hoogste niveau, voor rijders van alle stijlen, capaciteiten en fitnessniveaus, over de hele wereld.
  • We bieden inhoud, programma's en partnerschappen die de ontwikkeling van rijders ondersteunen, van het opbouwen van vaardigheden en fietsonderhoud tot racemogelijkheden en reisideeën, waardoor Liv de go-to-source is voor vrouwenwielrennen.
  • We cultiveren een inclusieve en enthousiaste rijdersgemeenschap, waar vrouwen zich niet alleen welkom maar ook belangrijk voelen.

Liv werd in 2008 opgericht door Bonnie Tu, van Giant Bicycles, toen ze de juiste versnelling en fietsen niet voor zichzelf kon vinden. Ze zag een kans om het fietsen meer inclusief te maken. Dit is nog steeds onze missie bij Liv - en onze inzet is sterker dan ooit.

FIETSEN EN ACCESSOIRES
FIETSEN EN ACCESSOIRES

We ontwerpen en bouwen de beste fietsen en uitrusting in hun klasse die de kracht optimaliseren, barrières minimaliseren en de prestaties en het welzijn van vrouwen verbeteren.

KANSEN
KANSEN

Wanneer meer vouwen met de fiets rijden, racen en werken in de fietsindustrie, winnen we allemaal. Daarom werken we aan meer kansen voor voruwen door middel van robuuste programmering, evenementen, partnerschappen en sponsorondersteuning.

Connection
Connection
We cultivate local and global communities, online and on the ground, where women can find camaraderie, education and inspiration. We value our relationships with athletes, ambassadors, retailers, and riders everywhere.